Naast de nieuwswebsite nu ook een digitaal magazine

Het was de laatste weken wat rustiger op de nieuwswebsite. Twee redenen: enerzijds is het hier eventjes vakantietijd en staat de schrijversactiviteit op een wat lager pitje. Maar bovenal heeft de nieuwswebsite nu ook een broertje bijgekregen in de vorm van een digitaal magazine. Het is dan ook met een groot genoegen dat ik u het eerste nummer van dit digitaal magazine kan presenteren:

https://75aa0709.flowpaper.com/MagazineDuurzaamMobiel012023juni/
https://75aa0709.flowpaper.com/MagazineDuurzaamMobiel012023juni/

Waar in de toekomst in de nieuwswebsite de klemtoon nog meer gaat liggen op actuele kortere berichten verhuizen voortaan de wat langere reportages die een wat meer verzorgde lay-out verdienen, nu dus naar het driemaandelijkse magazine. In eerste instantie verschijnt dit digitale magazine eens om de drie maanden maar er is de hoop om spoedig te kunnen overschakelen naar een tweemaandelijkse periodiciteit.

Maar daartoe zijn er wel mede-auteurs vereist want dit is een eenmanskunstje. Duurzaam Mobiel is dan ook op zoek naar medewerkers die zowel nieuwssite als magazine mee inhoud willen geven. Tot mijn grote spijt kan er voor deze medewerkers vooralsnog geen vergoeding in het vooruitzicht worden gesteld.

Wie ons wil contacteren kan daarvoor gebruik maken van het contactformulier.

Nico Callens

Delen met:

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.